Luxueus genieten bij de Elba Hotels in Spanje

Geen auteur gevonden
14-08-2022

Mogelijk bent u de Elba Hotels op onze website al tegengekomen. Deze hotels bieden u namelijk een heerlijk luxe vakantie aan op het vaste land van Spanje of de Canarische Eilanden. Elk van de Elba Hotels ligt op een prachtige locatie, zoals aan het strand of de golfbaan. Bovendien wordt er veel aandacht geschonken aan het bereiden van de lekkerste gerechten, zowel authentieke lokale gerechten als internationale pareltjes. Standaard kunt u gaan voor halfpension en bij vrijwel elk Elba Hotel kunt u ook kiezen om te upgraden naar (semi) all inclusive. Lees in deze blog welke van de Elba Hotels voor u geschikt is/zijn.

Spanje (vaste land)

In Spanje, om precies te zijn de regio Andalusië, heeft u keuze uit 2 verschillende Elba Hotels.

Elba Estepona

Hotel Elba Estepona & Spa is gelegen direct aan het strand waardoor u in vrijwel elke kamer uitzicht hebt op zee vanaf uw terras. Verder kunt u heerlijk eten bij één van de 3 specialiteitenrestaurants. Wanneer u optimaal wilt ontspannen, raden we u aan om te upgraden naar semi all inclusive en te profiteren van de Thalasso Spa van 1500 vierkante meter. Bovendien is het hotel een ideaal uitgangspunt om te golfen, er liggen namelijk 4 verschillende golfbanen op 10 minuten rijden van het hotel vandaan.

Elba Costa Ballena

Waar het vorige hotel aan de Middellandse zee ligt, ligt Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort juist aan de andere kant aan de Atlantische Oceaan. Het hotel is gebouwd in een Mediterrane en moderne sfeer met palmbomen, lichte kleuren en moderne elementen te zien in de badkamer bij de kamer en in de spa met Hydro massage bad. Verder kunt u kiezen voor halfpension of all inclusive om te genieten van het uitgebreide buffet. Als laatste ligt het hotel direct aan de golfbaan waardoor u niet veel tijd verliest met reizen.

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn, zoals de naam al doet vermoeden, een verzameling prachtige bestemmingen met vaak heerlijk weer.

Elba Lanzarote

U kunt naar het Canarisch Eiland Lanzarote gaan wat duidelijk een vulkanisch eiland is met al de prachtige natuur die hierbij komt kijken. Hier kunt u terecht bij Elba Lanzarote Royal Village Resort. Hier zal de typische wit met blauwe en ruime stijl direct opvallen, die ook terugkomt in de kamers met terras. Het resort is dan ook erg luxueus ingericht met verschillende mooie zwembaden, 4 restaurants en een wellnesscentrum. Verder is het strand dichtbij en u kunt golfen bij de golfbanen Lanzarote Golf en Costa Teguise Golf.

Verder zijn er verschillende Elba Hotels op Fuerteventura te vinden. Wat uw voorkeuren ook zijn, er zal vast een Elba Hotel bij zitten voor u.

Elba Palace

Zo is er het Elba Palace Golf & Vital Hotel wat grenst aan de golfbaan Fuerteventura en Salinas Golf ligt ernaast. U kunt dan ook kiezen uit een weekpakket met unlimited golf op Fuerteventura Golf of een pakket met 5 greenfees waarbij u speelt op beide banen.

Elba Sara

Bij Elba Sara Beach & Golf Resort heeft u het voordeel dat u zo het strand op kan lopen en hier krijgt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo heeft u ook uitzicht op de zee wanneer u dineert in het restaurant.

Elba Carlota

Een laatste mogelijkheid is het Elba Carlota Beach & Convention Resort waar u uitstekende service mag verwachten en wat grenst aan het strand. Op het moment kunt u bovendien profiteren van een aanbieding. Bekijk de pakketten en kies uw vertrekdatum of vraag uw reisadviseur om meer informatie.